Piloten zonnebril dames

Toont alle 12 resultaten

Filter opties Filteren

Filters

Kleur montuur

Kleur lens

Soort lens

Geslacht

Model

Piloten zonnebril voor dames
Denk je aan een zonnebril, dan denk je uiteraard ook aan de piloten zonnebril. De pilotenbril kenmerkt zich door de druppelvormige glazen in combinatie met een metalen montuur. De piloten zonnebril komt er ook in verschillende kleuren. Blauwe glazen met een goudkleurig montuur, donkere glazen met een donker montuur, spiegelglazen met een zilverkleurig montuur, you name it en Sunny Glasses heeft het.

De piloten zonnebril is in de jaren ‘30 speciaal ontwikkelt voor piloten die last hadden van felle zonnestralen, vandaar ook wel de naam ‘piloten’ zonnebril of ‘aviator’ zonnebril. Mede hierdoor is de zonnebril nog steeds erg geliefd onder piloten. 
Piloten zonnebrillen dames vanaf €6,95.-
Op zoek naar een piloten zonnebril voor dames? In onze collectie scoor je al een pilotenbril vanaf €6,95. Zo’n goedkope pilotenbrillen vind je nergens anders! Profiteer nu van deze uitzonderlijk lage prijzen.

De klanten van Sunny Glasses geven ons een gemiddelde score van 4 uit vijf sterren. Een resultaat waar we meer dan trots op zijn. Bestel jij je pilotenbril voor dames op werkdagen voor 17:00 uur, dan zorgen wij dat jouw bestelling diezelfde dag nog verzonden wordt. Bij bestelling van 35 euro of meer betaal je ook nog eens geen verzendkosten!