Ronde zonnebril dames

Resultaat 1–24 van de 30 resultaten wordt getoond

Filter opties Filteren

Filters

Kleur montuur

Kleur lens

Geslacht

Model

Ronde zonnebril voor dames
“Imagine all the people, living for today…”. Deze woorden komen uit de songtekst van het bekende nummer “Imagine” geschreven door John Lennon. Naast dat John Lennon bekend was van dit nummer, droeg hij ook een ronde bril. Dit zorgde voor een flinke stijging in de populariteit van de ronde zonnebrillen. Destijds, de jaren ‘60, werden de ronde brillen voornamelijk gedragen door hippies. Tegenwoordig is het een welbekend montuur wat door alles en iedereen gedragen wordt.

De ronde vorm van de glazen bootst de natuurlijke vorm van het oog na. Hierdoor werden ze al vroeg in de 20e eeuw behoorlijk populair.

Bij Sunny Glasses bestel je een ronde zonnebril voor dames in veel verschillende kleuren en maten. Met spiegelende en gekleurde glazen of gewone glazen, een dik montuur of een dun montuur, groot of klein. Er valt veel te kiezen. Wil je ze allemaal hebben? Geen nood! Bij ons scoor je al een ronde zonnebril voor dames vanaf €6,95.-
Ronde zonnebrillen dames vanaf €6,95.-
Op zoek naar een ronde zonnebril voor dames? In onze collectie scoor je al een ronde zonnebril voor €6,95. Zo’n goedkope ronde zonnebrillen vind je nergens anders! 

De klanten van Sunny Glasses geven ons een gemiddelde score van 4 uit vijf sterren! Bestel jij je zonnebril op werkdagen voor 17:00 uur? Dan zorgen wij dat jouw bestelling diezelfde dag nog verzonden wordt. Bij bestelling van 35 euro of meer betaal je ook nog eens geen verzendkosten!