Clubmaster zonnebrillen

Resultaat 1–24 van de 58 resultaten wordt getoond

Filter opties

Materiaal

Kleur Montuur

Kleur lens

Extra’s

Doelgroep

Type

Toon alle brillen

De clubmaster zonnebrillen stonden voorheen voornamelijk bekend als heren zonnebrillen voor de kunstenaars onder ons. Tegenwoordig staat de clubmaster zonnebril vooral bekend als de festival zonnebril van dit jaar. De clubmaster zonnebril is een bijzonder model, wat inmiddels ook veel variaties kent.

De tijdloze vintage zonnebril

De clubmaster vindt zijn oorsprong in de jaren vijftig. Deze zonnebril maakt gebruik van een tijdloos design. Hierdoor is de clubmaster nog steeds een van de populairste modellen van dit moment. Dit komt mede door de mooie gestroomlijnde vorm van het montuur. Dit model is uitsluitend verkrijgbaar met de hippe spiegelende lens.

Helemaal hot dit jaar!

Zowel de clubmaster zonnebrillen voor heren als voor dames is helemaal hot dit jaar! Durf jij de clubmaster aan? Bestel dan nu jouw favoriete versie in deze categorie zonnebrillen! Sunny Glasses beschikt over een groot assortiment kleuren, monturen en diverse materialen. Speciaal geselecteerd voor de artistiekelingen onder ons!

Betaal slechts €15,- voor twee clubmaster zonnebrillen

Heb je meerdere favorieten? Betaal €15,- voor twee brillen en €6,95 voor elke bril daarna. Zo hoef je niet te kiezen tussen een Clubmaster zonnebril of een pilotenbril; bestel ze gewoon allemaal!

Stel via bovenstaande filters jouw ideale model voor elke gelegenheid samen.