Piloten zonnebrillen

Resultaat 1–24 van de 26 resultaten wordt getoond

Filter opties

Materiaal

Kleur montuur

Kleur lens

Soort lens

Geslacht

Model

De pilotenbril is al jaren een echt fashion item. De zogeheten aviator zonnebril laat dames stralen en geeft heren diezelfde aantrekkingskracht als echte piloten hebben. Door zijn herkenbare vorm is de piloten zonnebril een tijdloze klassieker! Ook in 2019 doet deze het weer heel goed. Kies hem met gekleurde of spiegelende lenzen, met een zwart, gouden of zilveren montuur. De combinaties zijn eindeloos. Wil jij deze zomer ook helemaal on trend zijn?

Unieke designs zonnebrillen

Het gekleurde glas en de vorm van het model houden je aandacht vast. De dunne lijnen van het montuur rusten zachtjes op de sprekende glazen. Deze slimme combinatie zorgt ervoor dat de piloten zonnebril een verrijking is voor elke garderobe! Elke outfit maak je nu helemaal af met jouw unieke piloten zonnebril! Kun je niet kiezen tussen het grote aanbod brillen van Sunny Glasses? Geen paniek! Wij geven je hoge kortingen bij het bestellen van meerdere zonnebrillen. Zo zorg jij ervoor dat alle blikken op jou zijn gericht!

Aantrekkelijke pilotenbril

Heb jij een langwerpig, vierkant, of hartvormig gezicht? Bij de goedkope pilotenbril van Sunny Glasses maakt het niet uit! Bij elk gezicht past deze klassieke pilotenbril. En ook bij elke look! Deze zonnebril heeft door de jaren heen zijn populariteit niet verloren. Wil jij over een paar jaar nog steeds de show stelen met deze aantrekkelijke zonnebril? Bekijk dan snel al onze betoverende designs.