Festival zonnebrillen

Resultaat 1–24 van de 32 resultaten wordt getoond

Filter opties

Materiaal

Kleur montuur

Kleur lens

Soort lens

Geslacht

Model

Ga je dit jaar weer naar Lakedance, Lowlands, een kleinschalig festival of ga je ze gewoon allemaal af? Een echte festival zonnebril kan natuurlijk niet ontbreken. Onze inkopers hebben speciaal voor jou een aantal modellen geselecteerd die helemaal passen bij de sfeer van een festival. 

Mix en match je festival zonnebril

Tegenwoordig is je festival zonnebril net zo belangrijk als je outfit. Wij hebben je dan ook voorzien van alle soorten en maten. Mix en match tussen je outfits en onze festival zonnebrillen. Maak hiermee alle fashionistas jaloers! 

Ronde zonnebril of liever een clubmaster?

Onze collectie bestaat uit verschillende designs. Kies bijvoorbeeld de zeer populaire ronde zonnebril, retro zonnebril, wayfarer zonnebril of clubmaster. Maar hiernaast hebben we natuurlijk ook de piloten zonnebril en cat-eye op voorraad. 

Maak elk festival een stukje mooier

Naast onze spectaculaire designs zijn ze natuurlijk ook heel praktisch. Kies voor donkere glazen om je crush van een afstandje te bespieden. Of ga voor fel oranje gekleurde glazen om je crush juist te verblinden! Hoe dan ook maken onze zonnebrillen elk festival een stukje mooier!

Dans, drink, bescherm

Op een festival ben je vaak heel de dag blootgesteld aan de zon. Het is daarom belangrijk om je ogen te beschermen om problemen op latere leeftijd te voorkomen. Onze festival zonnebrillen beschermen allemaal tegen UV-straling. 

Koop meerdere zonnebrillen met scherpe korting

Mocht je niet kunnen kiezen, dan kun je altijd twee of misschien zelfs drie zonnebrillen bestellen. Het wordt er namelijk niet duurder van, juist goedkoper! Je krijgt al twee brillen voor maar €15,-. Per extra bril hoef je maar €7,00 te betalen. Bestel snel je festival zonnebril online.