Piloten zonnebril heren

Toont alle 18 resultaten

Filter opties Filteren

Filters

Kleur montuur

Kleur lens

Geslacht

Model

Piloten zonnebril voor heren
Een model wat al tientallen veel gedragen wordt, is de piloten zonnebril. De combinatie van druppelvormige glazen en het metalen montuur kenmerkt de pilotenbril (ook bekend onder de naam aviator zonnebril). 

Als je op een zonnige zomerdag om je heen kijkt, valt je al snel op dat de piloten zonnebril zowel door dames als heren gedragen wordt. Dit model is voor iedereen geschikt.

Dat de pilotenbril erg populair is onder piloten zou je niet verbazen. Dit model wordt veelvuldig gedragen door allerlei soorten piloten. De pilotenzonnebril is ook ooit ontworpen voor piloten, omdat ze hoog in de lucht veel last hadden van felle zonnestralen. De bril is voor het eerst gedragen door Generaal Douglas Mac-Arthur, straaljager piloot tijdens de tweede wereldoorlog. 
Piloten zonnebrillen heren vanaf €6,95.-
Op zoek naar een piloten zonnebril voor heren? In onze collectie scoor je al een pilotenbril vanaf €6,95. Zo’n goedkope pilotenbrillen vind je nergens anders! Profiteer nu van deze stuntprijzen.

De klanten van Sunny Glasses geven ons een gemiddelde score van 4 uit vijf sterren. Een resultaat waar we meer dan trots op zijn. Bestel jij je pilotenbril voor heren op werkdagen voor 17:00 uur, dan zorgen wij dat jouw bestelling diezelfde dag nog verzonden wordt. Bij bestelling van 35 euro of meer betaal je ook nog eens geen verzendkosten!