Kinderzonnebrillen

Toont alle 12 resultaten

Filter opties

Materiaal

Kleur montuur

Kleur lens

Soort lens

Geslacht

Model

Leeftijd

De meest stoere en kleurrijke kinderzonnebril voor je kind haal je online bij Sunny Glasses. Onze kinderzonnebrillen bieden de meest optimale bescherming tegen UV-straling. Doordat kinderen nog volop in de groei zijn en veel tijd buiten besteden is het zeer belangrijk om ze goed te beschermen tegen uv stralen. 

Grote collectie goedkope kinderzonnebrillen

Onze collectie bestaat uit verschillende monturen. De goedkope kinderzonnebrillen zijn bestemd voor jongens en meisjes van 5 t/m 12 jaar oud. Voor elke leeftijd is er een goedkope kinderzonnebril beschikbaar. Hiernaast zijn de monturen ook super schattig en stoer.

Dezelfde zonnebril als je kind?

Je kunt zelfs dezelfde zonnebril kopen als je kind. In ons assortiment tref je veel zonnebrillen aan die er ook in een maatje groter zijn! Samen rocken jullie een pilotenbril of een stuur rond montuur. Bekijk onze website en scroll door ons ruime aanbod goedkope kinderzonnebrillen.

Blauw, geel, rood of toch groen

Voor zowel meisjes als jongens zijn er diverse kleuren beschikbaar. Een stoere leger zonnebril voor de jongens of een rood met witte stippen zonnebril voor de meisjes. Wissel ze om en ze staan nog steeds prachtig! 

Goede pasvorm 

De kinderzonnebrillen zijn van goede kwaliteit en blijven met hun perfecte pasvorm altijd op het hoofd zitten. Heel belangrijk voor alle druktemakertjes die niet stil kunnen blijven zitten! 

Maak gebruik van hoge kortingen

Kun je niet kiezen tussen al die gekke kleurtjes? Je krijgt direct korting op een tweede zonnebril of meer. Voor maar €15,- ben jij al eigenaar van een mooi paar. Vanaf de derde zijn de zonnebrillen €7,00 per stuk. Dit hoeven natuurlijk geen drie kinderzonnebrillen te zijn. Je kunt ook een leuke zonnebril voor jezelf uitzoeken!