Goedkope heren zonnebrillen

Resultaat 1–24 van de 135 resultaten wordt getoond

Filter opties

Materiaal

Kleur montuur

Kleur lens

Geslacht

Model

Een goedkope heren zonnebril beschermt je niet alleen tegen de zon, maar staat ook nog eens goed!

goedkope heren zonnebrillen

In de zomer kan een mooie heren zonnebril een echte toevoeging zijn aan je outfit. Tenminste, als je het juiste model vindt. 

Ruime keuze uit monturen en vormen

Gaat jouw voorkeur uit naar metalen monturen of juist naar ronde glazen? Wil je de zonnebril voor in de auto? Draag je hem liever super fancy op een festival? Op onze website vind je het grootste assortiment goedkope zonnebrillen.

Naast de vele monturen heb je ook keuze uit verschillende kleuren lenzen en soorten lenzen. Een spiegelende lens in de kleur blauw? Bij Sunny Glasses stel jij je perfecte goedkope heren zonnebril samen. 

Een klassieke of stoere heren zonnebril?

Een aantal goedkope heren zonnebrillen in onze collectie vallen zeer in de smaak. De klassieke wayfarer, piloten zonnebril en clubmaster zijn populair onder de mannen! Ze staan stoer en trekken de aandacht van de dames.

Zonnebrillen steeds belangrijk voor de man 

Heren zonnebrillen zijn de laatste jaren steeds belangrijker voor een man. Haren worden professioneel bijgehouden bij de kapper en hierbij hoort natuurlijk een fashion zonnebril. We hebben daarom een ruime collectie om aan al je wensen te voldoen. 

De beste kwaliteit voor een goedkope heren zonnebril 

Hiernaast zijn de goedkope heren zonnebrillen van uitstekende kwaliteit. De brillen beschermen tegen UV-straling en voorkomen gezondheidsproblemen. Een duurdere zonnebril betekent namelijk niet een betere bescherming. Zonnebrillen van Sunny Glasses voldoen aan de bescherming criteria. 

Aantrekkelijke prijzen bij Sunny Glasses

Al onze zonnebrillen kosten slechts €8,95, ook onze zonnebrillen voor mannen. Wist je trouwens dat wij zowel spiegelende als flat lens op voorraad hebben? Kun je niet kiezen? Bij een bestelling van meerdere zonnebrillen krijg je direct korting! Voor twee goedkope heren zonnebrillen betaal je maar €15,-, daarna betaal je €7,00 per stuk.