Ronde zonnebrillen

Resultaat 1–24 van de 60 resultaten wordt getoond

Filter opties

Materiaal

Kleur montuur

Kleur lens

Geslacht

Model

De ronde zonnebril staat ook wel bekend als de John Lennon bril. De bekende artiest droeg het iconische model met de ronde glazen als eerste en maakte er zo een ware hit van in de jaren ‘60. In 2018 is deze John Lennon zonnebril weer helemaal terug van weggeweest! Er zijn alleen wel meer variaties mogelijk: Met spiegelende en gekleurde glazen of gewone, een dik montuur of een dun montuur, groot of klein. Er valt veel te kiezen. Wil je ze allemaal hebben? Geen nood! Maak gebruik van onze aantrekkelijke korting.

De perfecte festival zonnebril

Dit retro brilletje is de perfecte festival bril! Zon of geen zon. De ronde zonnebril beschermt je niet alleen tegen UV-straling, maar maakt je outfit ook helemaal af. Daarnaast kan hij wel tegen een stootje in de moshpit doordat onze zonnebrillen gemaakt zijn van de beste kwaliteit. Voor elk festival heb jij natuurlijk een andere outfit in de kast hangen. Een bijpassende ronde zonnebril kan natuurlijk niet missen! Sunny Glasses heeft voor ieder wat wils in het assortiment van ronde brillen. Bestel nu onze goedkope zonnebrillen online en jij hebt voor elk festival een zonnebril in the pocket.

Creëer je eigen stijl

Heb jij een diamant of vierkant gezicht dan is een ronde zonnebril zeker iets voor jou. De ronde zonnebril doorbreekt de hoekige lijnen in je gezicht. De omvang van de bril kun je zelf kiezen! Maar houd je zeker niet vast aan deze richtlijnen. Het gaat er tegenwoordig om hoe jij je voelt met je eigen gekozen zonnebril! Jouw zelfverzekerdheid laat elke zonnebril geweldig staan. Creëer je eigen stijl en straal!