Ronde zonnebril heren

Toont alle 16 resultaten

Filter opties Filteren

Filters

Kleur montuur

Kleur lens

Geslacht

Model

Ronde zonnebril voor heren
Ronde zonnebrillen zijn mede door John Lennon erg populair geworden. In de jaren ‘60 werden ze voornamelijk gedragen door hippies, tegenwoordig draagt iedereen het ronde model. Een leuk feitje is dat de ronde zonnebril een van de eerste montuurstijlen was die geïntroduceerd werd. De ronde vorm bootst de natuurlijke vorm van het oog na. Hierdoor werden ze al vroeg in de 20e eeuw behoorlijk populair.
Ronde zonnebril voor op een festival
Vandaag de dag worden ronde zonnebrillen voornamelijk gedragen op zomerse festivals. Zowel heren als dames genieten van hun favoriete muziek onder het genot van een lekker drankje, terwijl ze aan het dansen zijn met hun gloednieuwe ronde zonnebril op. 

Bij Sunny Glasses bestel je een ronde zonnebril voor heren in veel verschillende kleuren. Of je nu een donker montuur wilt met donkere glazen, een licht montuur met lichte glazen, you name it, we have it.
Ronde zonnebrillen heren vanaf €6,95.-
Op zoek naar een ronde zonnebril voor heren? In onze collectie scoor je al een ronde zonnebril voor €6,95. Zo’n goedkope zonnebrillen vind je nergens anders! Profiteer nu van deze stuntprijzen.

De klanten van Sunny Glasses geven ons een gemiddelde score van 4 uit vijf sterren! Bestel jij je zonnebril op werkdagen voor 17:00 uur? Dan zorgen wij dat jouw bestelling diezelfde dag nog verzonden wordt. Bij bestelling van 35 euro of meer betaal je ook nog eens geen verzendkosten!