Clubmaster zonnebril heren

Toont alle 6 resultaten

Filter opties Filteren

Filters

Kleur montuur

Kleur lens

Soort lens

Geslacht

Model

Clubmaster zonnebril voor heren
Dat zonnebrillen vandaag de dag meer zijn dan alleen een beschermingsmiddel voor je ogen tegen de zon, bewijst de clubmaster zonnebril. Waar vroeger voornamelijk kunstenaars rondliepen met een clubmaster zonnebril, is het hedendaags één van de meest gedragen monturen onder zowel dames als heren. 

Door de toename in populariteit onder zowel heren als dames, is de clubmaster zonnebril er tegenwoordig in allerlei verschillende kleuren. Ook voor heren is de clubmaster hèt ideale montuur, vanwege de casual uitstraling.
Casual chique? Kies voor de clubmaster.
De clubmaster zonnebril is zowel casual, als formeel te dragen. Heb je een chique diner of bezoek je morgen een festival? Voor beide scenario’s is de clubmaster zonnebril geschikt. Deze zonnebril zorgt ervoor dat je outfit direct een upgrade krijgt. De zelfverzekerde en stoere monturen spreken zowel de modebewuste als de alledaags-drager aan.
Clubmaster zonnebrillen heren vanaf €6,95.-
Op zoek naar een clubmaster zonnebril voor heren? In onze collectie scoor je al een bril vanaf €6,95. Dat zijn twee biertjes minder, of 1 portie bitterballen op het terras, valt mee toch?

Wil jij compleet voorbereid op het festival staan, of chique naar een diner met de juiste zonnebril? Voor slechts €6,95.- ben je bij Sunny Glasses klaar. Profiteer nu van deze stuntprijzen. Goedkopere brillen vind je nergens.

Onze tevreden klanten geven ons gemiddeld een score van 4 uit vijf sterren! Bestel je namelijk op werkdagen voor 17:00 uur, dan verzenden we jouw bestelling diezelfde dag nog. Gratis verzending bij een bedrag van 35 euro.