Jongens zonnebrillen

Toont alle 5 resultaten

Filter opties Filteren

Filters

Kleur montuur

Kleur lens

Soort lens

Geslacht

Model

Leeftijd

Wij weten het perfecte moment voor het opzetten van een jongens zonnebril! Na het spelen van zijn favoriete game op de xbox stapt hij naar buiten en schijnt de felle zon gelijk in zijn ogen. Hij pakt zijn zonnebril en zet hem gelijk op, want zijn ogen hebben al genoeg te verduren gekregen. De schadelijke UV stralen dringen niet door de 100% beschermende laag. Weer even opladen en hij kan er weer tegenaan.

Vind een passende zonnebril

Door de rijke keuze aan zonnebrillen kan hij kiezen welke personage hij graag wil zijn. Met de piloten bril ben je een piloot die de hele wereld overvliegt. Of steel de show met je breakdance moves met de clubmaster. Of ga voor de stoere gevlekte wayferer met blauw gespiegelde glazen waarmee je iedereen verblind! De opties in jongens zonnebrillen zijn oneindig.

Korting op meerdere jongens zonnebrillen

De jongens zonnebrillen kun je filteren op leeftijd zodat je de beste pasvorm kiest. Ze zijn van topkwaliteit gemaakt en kunnen tegen een stootje. Wat bij jongens vaak wel belangrijk is! Ook tijdens een potje voetballen in de zon blijven de sport zonnebrillen stevig op zijn plaats zitten. Heb je toch niet zoveel vertrouwen in dat je zoon voorzichtig is met zijn zonnebril? Wij komen je tegemoet! Bij aankoop van meerdere jongens zonnebrillen krijg je direct korting van Sunny Glasses.