Kinder zonnebrillen

Resultaat 1–24 van de 27 resultaten wordt getoond

Filter opties

Materiaal

Kleur montuur

Kleur lens

Extra’s

Geslacht

Type

Leeftijd

De meest stoere en kleurige kinder zonnebrillen voor je kind vind je bij Sunny Glasses. Ze geven de meest optimale bescherming voor de ogen tegen UV-straling. Doordat ze nog volop in de groei zijn is het heel belangrijk om ze goed te beschermen tegen de zon. Maar ze zijn vooral super schattig! En stoer natuurlijk 😉. De kinder zonnebrillen zijn bestemd voor jongens en meisjes van 5 tot 12 jaar oud. Door de verschillende monturen ziet jouw kind eruit om op te eten!

Match je zonnebril met je kind

Je kunt zelfs je eigen zonnebril matchen met die van je kind. In ons assortiment tref je veel kinder zonnebrillen aan die er ook in een maatje groter zijn! Samen rocken jullie een pilotenbril of een stuur rond montuur. Iedereen weet direct dat jullie onafscheidelijk zijn. Bekijk onze website en scroll door ons ruime aanbod kinder zonnebrillen.

Goede pasvorm

Voor zowel meisjes als jongens zijn er diverse kleuren beschikbaar. Een stoere leger zonnebril voor de jongens of een rood met witte stippen zonnebril voor de meisjes. Wissel ze om en ze staan nog steeds prachtig! De kinder zonnebrillen zijn van goede kwaliteit en blijven met hun goede pasvorm altijd op het hoofd zitten. Heel belangrijk voor alle druktemakertjes die niet stil kunnen blijven zitten! Als je niet kunt kiezen tussen al die gekke kleurtjes kun je gebruik maken van onze hoge kortingen bij aankoop van meer zonnebrillen.