Kinder zonnebrillen

Resultaat 1–24 van de 27 resultaten wordt getoond

Filter opties

Materiaal

Kleur montuur

Kleur lens

Geslacht

Model

Leeftijd

De meest stoere en kleurrijke kinder zonnebrillen voor je kind haal je online bij Sunny Glasses. Onze zonnebrillen bieden de meest optimale bescherming tegen UV-straling. Doordat kinderen nog volop in de groei zijn is het zeer belangrijk om ze goed te beschermen tegen uv stralen. 

Grote collectie kinder zonnebrillen

Onze collectie bestaat uit verschillende monturen. De goedkope kinder zonnebrillen zijn bestemd voor jongens en meisjes van 5 t/m 12 jaar oud. Voor elke leeftijd is er een goedkope kinder zonnebril beschikbaar. Hiernaast zijn de monturen ook super schattig en stoer. 

Dezelfde zonnebril als je kind?

Je kunt zelfs dezelfde zonnebril kopen als je kind. In ons assortiment tref je veel zonnebrillen aan die er ook in een maatje groter zijn! Samen rocken jullie een pilotenbril of een stuur rond montuur. Bekijk onze website en scroll door ons ruime aanbod goedkope kinder zonnebrillen.

Blauw, geel, rood of toch groen

Voor zowel meisjes als jongens zijn er diverse kleuren beschikbaar. Een stoere leger zonnebril voor de jongens of een rood met witte stippen zonnebril voor de meisjes. Wissel ze om en ze staan nog steeds prachtig! 

Goede pasvorm 

De kinder zonnebrillen zijn van goede kwaliteit en blijven met hun perfecte pasvorm altijd op het hoofd zitten. Heel belangrijk voor alle druktemakertjes die niet stil kunnen blijven zitten! 

Maak gebruik van hoge kortingen

Kun je niet kiezen tussen al die gekke kleurtjes? Je krijgt direct korting op een tweede zonnebril of meer. Voor maar €15,- ben jij al eigenaar van een mooi paar. Vanaf de derde zijn de zonnebrillen €7,00 per stuk.