Meisjes zonnebrillen

Toont alle 5 resultaten

Filter opties Filteren

Filters

Kleur montuur

Kleur lens

Soort lens

Geslacht

Model

Leeftijd

Van roze, paarse en groene zonnebrillen tot bloemetjes motieven, stippen of vlammen. De nieuwste meisjes zonnebrillen zijn exclusief te verkrijgen bij Sunny Glasses. Waar gaat heel het schoolplein over praten? Over die hippe meisjes zonnebril van je dochter natuurlijk! Een echt hebbedingetje voor haar en haar leeftijdsgenootjes. Met de verschillende monturen is er voor iedereen wat wils.

Creëer je eigen look

Meisjes beginnen al vroeg met het creëren van een eigen persoonlijkheid. Hierdoor ze krijgen steeds meer inspraak op hun garderobe en vooral op hun zonnebril! Je kunt waarschijnlijk al raden dat ze niet tevreden is met maar één meisjes zonnebril. Sunny Glasses heeft voor deze deze dames een groot assortiment aan meisjes zonnebrillen. De hipste kleuren voor een spotgoedkoop prijsje! Want de kortingen lopen hoog op bij het bestellen van meerdere meisjes zonnebrillen.

Eigenschappen meisjes zonnebril

Niet alleen is er voor elke look een perfecte meisjes zonnebril. Ze geven ook 100% bescherming tegen UV-straling. Met een zonnebril voor meisjes ben je helemaal klaar voor de zomer! Heerlijk spelen op het strand of zwemmen in het water zonder dat de weerspiegeling je ogen verblind. De pasvorm zorgt voor een stevige grip en een zachte touch. Zoek nu zelf de ideale pasvorm uit.